Onmisbaar in de Aziatische keuken: Feast Chiliolie

Chiliolie-onmisbaar-aziatische-keuken

Tijdens het koken in de keuken van FEAST gebruiken we regelmatig specifieke ingrediënten.

Deze ingrediënten zorgen voor een ultieme smaaksensatie. Sommige van deze ingrediënten en producten kopen we in bij een van onze favoriete adresjes en sommige maken we zelf. Gewoon omdat wij (na lang wikken, wegen, testen en proeven) ervan overtuigd zijn dat dit het beste product is waar mee gekookt en/of op tafel gezet moet worden.

FEAST Chiliolie

Een van onze FEAST Favorites is onze homemade chiliolie. Tijdens de Aziatische kookworkshops (denk aan Dim Sum, Sharing Dinner Azië, Thais etc.) staat de FEAST Chiliolie standaard in de keuken. Daarnaast gebruiken wij het (bijna standaard) tijdens het bereiden van Chinese, Maleisische en Vietnamese gerechten.

Smaakexplosie

Deze chiliolie heeft een bouquet aan smaaktonen waaronder diverse soorten chili, sesam en een vleugje steranijs. Heerlijk om pit en diepgang in je (Aziatische) gerechten te brengen. Een scheutje in de wok voor je groenten, noedels of rijst doet wonderen. Daarnaast is deze chiliolie ook een perfecte combi bij streetfood; denk aan springrolls, dumplings en sateetjes.

Verkrijgbaarheid

Kom je bij ons eten of koken? Wij hebben (bijna) altijd onze FEAST Chiliolie op voorraad en je kunt deze ter plekke bij ons kopen. Binnenkort kan je dit product vinden in onze shop.

Meerdere exemplaren nodig? Neem gerust met ons contact op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.